miercuri, 19 octombrie 2011

Statiunea Busteni


    Statiunea Busteni, una dintre cele mai renumite zone montane din Romania, se afla pe Valea Prahovei, dispune de numeroase obiective turistice, aer curat si o proveliste ce iti taie rasuflarea, iesind imediat in evidenta crucea de pe varful Caraiman si crestele inalte ale Jepilor Mici si Jepii Mari.


Busteni, atractii turistice



   Puteti vizita in Busteni: manastirea Caraiman, la doar 15 minute de telecabina, cascada Urlatoarea la care se ajunde pe o carare de munte in aproximativ 40 minute, telecabina care va poate duce in doar 13 minute la cota 2200m unde se pot vedea renumite monumente naturale: Babele, Sfinxul, Grupul Batranilor.
   Daca doriti sa beti un ceai fierbinte, numai bine de vizitat cabana Babele situata la o altitudine de 2206 m, are inclus un restaurant si camere de inchriat pentru turistii care vor sa innopteze aici.
   Deasemenea in statiunea Busteni exista o pestera cu lungimea traseului de 2.611 m, teleski, partia Kalinderu, Castelul Cantacuzino, Parcul National Bucegi si nu in ultimul rand traseele montane catre Jepii Mici si Jepii Mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu